Semifinal 2

I morgon klockan 20.00 är det dags igen, match två i denna semifinalserie mot Villa Lidköping. Vi kommer slå upp portarna för uppvärmning redan klockan 13.30, så då är man välkommen ner. Är man inte medlem och nyfiken på hur gemenskapen är hos oss är man välkommen att titta ner, vill man sen återkomma. Då får man bli medlem i Sveriges bästa bandy supporterklubb.

Som sagt så öppnar vi klockan 13.30 i morgon och börjar ladda upp inför matchen och vid 18.15 så får vi besök från Bollnäs Bandy, då får vi lite info gällande matchen och ställa lite frågor.

Vi kommer ha ett antal matchbiljetter för försäljning á 80 kr st, men även 30 st som vi delar ut gratis till de som kommer och verkligen stannar och umgås med oss i lokalen och sedan åker med bussen upp på Sävstaås. Som avgår 19.15 från lokalen och kostar 80 kr tur och retur.

 

VI SKA BARA FRAMÅT, MOT TELE2!

 

Klart med semifinalresa 8/3

Då är det klart att det kommer att rulla en buss till Lidköping på onsdag, det finns fortfarande platser kvar. Så det är bara att fortsätta sig att boka så länge det inte är fullt. När bussen är full, går det givetvis att sätta upp sig på kölista ifall det blir något avhopp.

 

Boka er till semifinalresan till Lidköping 8/3!

Efter en fantastisk match i torsdags mot Hammarby, där Bollnäs vann med 3-1 och likaså i matcher i kvartsfinalen. Går vi nu in i semifinal mot Villa Lidköping, med match redan på onsdag den 8:e. Vi vill självklart vara med på plats, då vårt stöd betyder oerhört mycket för grabbarna. Vi har fått mycket positivt stöd efter våra två matcher mot Hammarby på zinken. Så nu är det dags att boka sig om man ännu inte gjort det inför resan ner till Lidköping.

 

Hammarby borta 2/3

Här kommer lite information om resan i morgon ner till Zinken för den fjärde matchen i kvartsfinalspelet mot Hammarby.

Bussen kommer att rulla från Flameslokalen klockan 15.00 och vi åker raka vägen ner till Zinken och matchen. Vi kommer inte att göra något matstopp under resan, däremot kommer det att finnas ett antal baguetter att köpa på bussen under hemvägen.
OBSERVERA att det endast är under hemresan som det kommer finnas ett antal baguetter att köpa på bussen.
Så om man vill ha något annat så får man se till att köpa med sig det innan man hoppar på bussen i Bollnäs. Vi väljer att göra på det här sättet eftersom det är mitt i veckan och några kanske ska jobba dagen efter så att man vill komma hem i lagom tid.

Sen självklart vill vi att ALLA Bollnäs supportrar i Stockholm med omnejd tar sig till Zinken och hejar fram vårt älskade Bollnäs till seger!

15.00 Avresa
19.00 Matchstart
ca 21.15 Hemresa (beroende på om matchen är klar i fulltid).

 

FRAMÅT STOLTA BOLLNÄS GIF!

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins