Sista annandagsderbyt på Sävstaås?

Julafton för oss supportrar är som vanligt på annandagen, uppladdningen och den alltid tuffa derbymatchen mot ärkerivalerna Edsbyns IF från väst. Just detta annandagsderby kan bli det sista på Sävstaås om man ska tro planerna om en inomhushall före 2018 vilket betyder att nästa gång Bollnäs spelar hemma på annandagen så blir det inomhus i deras nya borg. Vi uppmanar därför till en massiv anstormning av anrika Sävstaås, ta med alla ni känner och alla som aldrig fått uppleva en riktig annandag i Bollnäs. Insupa den fantastiska atmosfären, inramningen och kampen på både läktare och is. Det kan bli den sista chansen man får uppleva något sådant.

 

Tellus borta!

Bortamötet med nykomlingarna IK Tellus spelas den 16 december på Zinkensdamm. Självfallet så ska vi vara på plats och ge de ett ordentligt välkomnande till finrummet. Det blir pubresa med uppladdning på Retro Bar på Söder.

 

Supportrar hör upp!!!

Som flera av er över 2000 följare på Facebook säkert har sett så pågår ett "Supporterupprop" inför fredagens toppmöte mot Villa/Lidköping. Skaparen av evenemanget Andreas Sonefors uppmanar ALLA supportrar till Bollnäs GIF Bandy att sluta samman i en enad front på läktaren för att återskapa det tryck Bollnäs Flames och Sävstaås är känt för. Han skriver " Jag är säker på att Sävstaås kommer att koka på fredag och att den "gamla" träläktaren kommer att gunga så där härligt."

Bollnäs Flames vill locka så många som möjligt till denna fredag, såväl gamla som nya supportrar och erbjuder  därför en speciell "klackbiljett" för denna afton, vi vill ju ha med er i stämningen på Sävstaås så vi erbjuder därför biljett plus medlemskap i Bollnäs Flames för endast 80:-. Enda motkravet vi har är att man ställer sig i klacken och hjälper oss att skapa stämning. Ni som redan är medlemmar får givetvis ta del av biljettpriset. Finns det biljetter kvar på fredag eftermiddag kommer det såklart finnas att köpa i lokalen med. Men det är först till kvarn som gäller. Biljetten hämtas ut på fredag från klockan 15.00.

För att garantera sin biljett och medlemskap så kontaktar man Anders Lindberg på telefon 070-231 42 73 via samtal eller sms. Vid sms skicka gärna era kontaktuppgifter: Namn, adress, personnummer (6 första siffrorna räcker) och e-post så ska vi försöka få klart era medlemskort tills på fredag också. Alternativet är att swisha in sin bokning på nummer 123 378 23 07 där skriver ni in era uppgifter som ovan om ni inte redan är medlem.

 

Medlemsbrevet säsongen 2016-17

Välkommen till supporterföreningen Bollnäs Flames säsongen 16/17. Nu är medlemskorten klara så de ska börja komma ut i dagarna. Ni som är över 18 år ska kunna påvisa ert medlemskort när ni vistas i lokalen. Har man inte blivit medlem än, så gör man det enkelt i lokalen eller här på hemsidan.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins