Glödhet vinst igår och Broberg på onsdag

Känslorna från gårdagens seger har ännu inte riktigt sjunkit in, det var en väl förtjänt och väl behövlig seger. Inte bara för Giffarna men även för oss supportrar, i och med denna säsongstart så har man känt av en irritation på läktaren. Laget har inte presterat efter de förmågor som finns på planen, där är nog alla supportrar överens. Men den stabila segern igår, den bringade hopp.

 

Hemmapremiär mot SAIK ikväll

Ikväll tar Bollnäs Bandy emot Sandvikens AIK hemma på Sävstaås, vår hemmaborg , fästning kalla det vad ni vill men Sävstaås är platsen vi vill vinna alla poäng på. Med vår hjälp som den tolfte spelaren kan det även gå vägen.

Grabbarna på isen gillar sin supporterklubb, det vet vi, men vi måste även steppa upp en hel del snäpp för att återfå vårt beryktade anseende. Och det kan endast ske med din hjälp. Vi i Flames älskar bandy, stämningen och atmosfären kring matcherna och framförallt känslorna i varje situation på isen. Tillsammans är vi mest starka i Sverige så kom upp på Sävstaås ikväll. Anslut till klacken och skapa den stämning bara Flames kan skapa.

 

Elitseriepremiär med ett kryss, målfest och två bortdömda mål

Tobbes_bortdomda_mal

Igår kväll satt många framför tv-apparaterna och följde Bollnäs premiärmatch mot Vetlanda i SAPA arena. Nere på Flameslokalen där det bjöds på pizzabuffé och visning av matchen, kom ett tjugotal personer och hade en mycket trevlig afton.

 

PREMIÄREN STÅR FÖR DÖRREN

Elitseriepremiären närmar sig med stormsteg och vi i styrelsen har jobbat hårt under försäsongen. Där bland, har vi ordnat så att premiären mot Vetlanda kommer att sändas i lokalen. Swish har ju påbörjats redan under försäsongen, men vi hoppas även kunna bjuda på lite nytt och gammalt under säsongen.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins