Hemmapremiär mot SAIK ikväll

Ikväll tar Bollnäs Bandy emot Sandvikens AIK hemma på Sävstaås, vår hemmaborg , fästning kalla det vad ni vill men Sävstaås är platsen vi vill vinna alla poäng på. Med vår hjälp som den tolfte spelaren kan det även gå vägen.

Grabbarna på isen gillar sin supporterklubb, det vet vi, men vi måste även steppa upp en hel del snäpp för att återfå vårt beryktade anseende. Och det kan endast ske med din hjälp. Vi i Flames älskar bandy, stämningen och atmosfären kring matcherna och framförallt känslorna i varje situation på isen. Tillsammans är vi mest starka i Sverige så kom upp på Sävstaås ikväll. Anslut till klacken och skapa den stämning bara Flames kan skapa.

 

Elitseriepremiär med ett kryss, målfest och två bortdömda mål

Tobbes_bortdomda_mal

Igår kväll satt många framför tv-apparaterna och följde Bollnäs premiärmatch mot Vetlanda i SAPA arena. Nere på Flameslokalen där det bjöds på pizzabuffé och visning av matchen, kom ett tjugotal personer och hade en mycket trevlig afton.

 

PREMIÄREN STÅR FÖR DÖRREN

Elitseriepremiären närmar sig med stormsteg och vi i styrelsen har jobbat hårt under försäsongen. Där bland, har vi ordnat så att premiären mot Vetlanda kommer att sändas i lokalen. Swish har ju påbörjats redan under försäsongen, men vi hoppas även kunna bjuda på lite nytt och gammalt under säsongen.

 

World Cup avklarat, seriepremiären snart här.

World Cup har passerat och vi diskuterar inte resultatet från den helgen mer än nödvändigt, som de flesta redan vet så är WC brytdatum för "Flamesåret" och det är hög tid att förnya sitt medlemskap innan hemmapremiären mot Sandviken 2:a November.

 

Att bli medlem är enkelt, som många kanske redan vet. Antingen går man till lokalen och betalar sin 100-lapp och fyller i blanketten eller så kan man gå här på vår hemsida och klicka på länken "Bli medlem" & där skriva in sina uppgifter. Det går att betala in på vårat Plusgirokonto, Swisha eller betala kontant, mer information finner ni under fliken "Bli medlem" om ni har fler frågor så är ni välkomna att kontakta oss.

Kontaktinformation finner ni under fliken "Om Flames" sedan "Styrelsen".

 

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins