World Cup avklarat, seriepremiären snart här.

World Cup har passerat och vi diskuterar inte resultatet från den helgen mer än nödvändigt, som de flesta redan vet så är WC brytdatum för "Flamesåret" och det är hög tid att förnya sitt medlemskap innan hemmapremiären mot Sandviken 2:a November.

 

Att bli medlem är enkelt, som många kanske redan vet. Antingen går man till lokalen och betalar sin 100-lapp och fyller i blanketten eller så kan man gå här på vår hemsida och klicka på länken "Bli medlem" & där skriva in sina uppgifter. Det går att betala in på vårat Plusgirokonto, Swisha eller betala kontant, mer information finner ni under fliken "Bli medlem" om ni har fler frågor så är ni välkomna att kontakta oss.

Kontaktinformation finner ni under fliken "Om Flames" sedan "Styrelsen".

 

 

Buss till World Cup i Sandviken

Den 13-16 oktober spelas World Cup i bandy som bekant i Sandviken. Bollnäs Flames siktar på att skicka en buss till toppmötet mellan Bollnäs och Jenisej fredagen den 14:e oktober.

Under försäsongen så åker alla för samma pris oavsett om man är medlem eller inte.

Information gällande resan är som följer:

 

  • Bussen kommer att kosta 120 kr för samtliga
  • Bussen avgår från Flameslokalen klockan 18.30
  • Matchstart klockan 20.30
  • Bokning sker till reseansvarige Anna Andersson på telefon 070-682 48 44. Vardagar fram till klockan 16.00 kan reseansvarige endast ta emot bokningar via sms pga arbete. Samtliga som bokar får en bekräftelse på sms.
  • För att underlätta för oss och Hällbo Buss så ska det vara minst 30 personer bokade före måndagen den 10:e oktober så hjälp oss genom att boka i tid.

 

 

 

Information om Bollnäs Bandys andelslotteri

Bollnäs Flames har fått en förfrågan om att hjälpa Bollnäs Bandy att sälja lotter i deras andra andelslotteri och som tack för hjälpen får Flames en andel av vinsten.

Lotteriet fungerar ungefär som det klassiska 50/50 lotteriet där hälften av intäkterna går till Bollnäs Bandy och Flames medan den andra hälften går till vinster åt deltagarna i lotteriet.

 

 

Historiens viktigaste årsmöte med ett positivt avslut.

Söndagen den 24 juli hade Bollnäs Flames årsmöte, ett årsmöte där det närvarade ett gäng medlemmar med glödande intresse för föreningen. Som alla ville jobba mot ett mål som vi ansåg mycket realistiska och avgörande.


 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins