Buss till World Cup i Sandviken

Den 13-16 oktober spelas World Cup i bandy som bekant i Sandviken. Bollnäs Flames siktar på att skicka en buss till toppmötet mellan Bollnäs och Jenisej fredagen den 14:e oktober.

Under försäsongen så åker alla för samma pris oavsett om man är medlem eller inte.

Information gällande resan är som följer:

 

  • Bussen kommer att kosta 120 kr för samtliga
  • Bussen avgår från Flameslokalen klockan 18.30
  • Matchstart klockan 20.30
  • Bokning sker till reseansvarige Anna Andersson på telefon 070-682 48 44. Vardagar fram till klockan 16.00 kan reseansvarige endast ta emot bokningar via sms pga arbete. Samtliga som bokar får en bekräftelse på sms.
  • För att underlätta för oss och Hällbo Buss så ska det vara minst 30 personer bokade före måndagen den 10:e oktober så hjälp oss genom att boka i tid.

 

 

 

Information om Bollnäs Bandys andelslotteri

Bollnäs Flames har fått en förfrågan om att hjälpa Bollnäs Bandy att sälja lotter i deras andra andelslotteri och som tack för hjälpen får Flames en andel av vinsten.

Lotteriet fungerar ungefär som det klassiska 50/50 lotteriet där hälften av intäkterna går till Bollnäs Bandy och Flames medan den andra hälften går till vinster åt deltagarna i lotteriet.

 

 

Historiens viktigaste årsmöte med ett positivt avslut.

Söndagen den 24 juli hade Bollnäs Flames årsmöte, ett årsmöte där det närvarade ett gäng medlemmar med glödande intresse för föreningen. Som alla ville jobba mot ett mål som vi ansåg mycket realistiska och avgörande.


 

Ny information gällande Flamesfesten!

Flamesfesten flyttas till Flameslokalen istället för bowlinghallen. Det beslutet tog styrelsen tidigare ikväll. Dels för att det blir mer "bandy-feeling" över det hela, samt bättre ekonomiskt för föreningen.

Det kommer bjudas på samma mat som tidigare bestämt, fläskfilé med potatisgratäng och svampsås. Men till ett billigare pris, 150kr/person och då ingår EN öl eller cider till maten. Maten kommer att serveras från klockan 18.30, lokalen öppnar klockan 18.00 så alla som ska äta mat är välkomna då. Övriga medlemmar är välkomna ner från klockan 20.30.

I korthet:

Fredagen den 13 maj

18.00 dörrarna öppnas för matgäster

18.30 maten serveras

20.30 öppet för alla medlemmar

Sista anmälningsdagen är måndag den 9 maj, anmälningar görs till Anna på 070 - 682 48 44.

Under kvällens gång kommer Årets spelare framröstad av supportrarna att presenteras, och sista dagen för att rösta är måndagen den 25 april.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins