Kvartsfinal och hälsingederby!

Igår blev det klart, Bollnäs tog sin 12e raka seger när man i sista matchen vann komfortabelt med 9-4 mot TB Västerås i ABB Arena. Bollnäs säsong som började knackigt och efter 11 matcher bara hade 5 vinster och lika många förluster. Men därefter hände något, när Bollnäs mötte Edsbyn hemma på Åsen, började allt flyta i rätt riktning och laget har ångat på som ett gammalt ånglok som ingen lyckats stoppa, mer än två kryss. Efter gårdagskvällens matcher, som förövrigt innehöll ett rekord på annat håll, stort grattis till Davva som satte målrekordet genom alla tider. Men efter matcherna skulle det väljas.

 

De första medlemmarna i 1995-klubben

Vi välkomnar de två första medlemmarna i 1995-klubben och tackar för att de valt att gå med för att stötta vår förening. Det betyder väldigt mycket för oss som förening och vi hoppas att vi kommer att göra er nöjda i framtiden.

Stort tack till EKA Vård & Service och PEPES mode. Vi hoppas och tror att fler vill göra oss den äran att följa dessa två företag med att bli medlemmar i 1995-klubben.

 

Flames 20år och info om Broberg borta

Har alla hunnit smälta annandagen? Jag vet då att jag fortfarande svävar på moln efter den matchen. Men vi måste också blicka framåt, på onsdag är det dags igen. Då hemma på vårt kära Sävstaås, med Vänersborg som motståndare. Vi hoppas att alla kommer och stöttar giffarna även då.

 

Årets stora derbyslag, bara 2 dagar kvar!

Vi närmar oss för varje dag, årets stora derbyslag. Som för alltid är motståndet de skränande bönderna från byn. Bortaderby i ladan Svenska Fönster Arena kommer vi att invadera med  3 fulla bussar. Med ett dubbelmöte mot Sandviken, med två starka insatser som resulterade i 3 av 4 poäng i ryggen. Räknar vi med att grabbarna är minst lika laddade som vi, för att åka till Edsbyn och ge lillebror en riktigt tuff match på annandagen.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins