Ny information gällande Flamesfesten!

Flamesfesten flyttas till Flameslokalen istället för bowlinghallen. Det beslutet tog styrelsen tidigare ikväll. Dels för att det blir mer "bandy-feeling" över det hela, samt bättre ekonomiskt för föreningen.

Det kommer bjudas på samma mat som tidigare bestämt, fläskfilé med potatisgratäng och svampsås. Men till ett billigare pris, 150kr/person och då ingår EN öl eller cider till maten. Maten kommer att serveras från klockan 18.30, lokalen öppnar klockan 18.00 så alla som ska äta mat är välkomna då. Övriga medlemmar är välkomna ner från klockan 20.30.

I korthet:

Fredagen den 13 maj

18.00 dörrarna öppnas för matgäster

18.30 maten serveras

20.30 öppet för alla medlemmar

Sista anmälningsdagen är måndag den 9 maj, anmälningar görs till Anna på 070 - 682 48 44.

Under kvällens gång kommer Årets spelare framröstad av supportrarna att presenteras, och sista dagen för att rösta är måndagen den 25 april.

 

Patrik Nilsson ansluter till de orangea!

 

Ja inte kan det väl vid det här laget, efter kvällens öppna pressträff på Scandic, inte finnas en enda i bandysverige som inte har koll på att Patrik Nilsson nu har kritat på för vårt älskade orangeblåa gäng Bollnäs GIF. Så vi säger stort välkommen hit Patrik.

 

Info för den stundande Flamesfesten!

Nu närmar sig Flamesfesten med med storm steg, fredagen den 13 maj är datumet som gäller. Vi fortsätter att köra på Bowlingen, precis som i fjol då vi kände att det var ett lyckat koncept.

17.30 och en timme framåt har vi bowlingen då man får bowla, därefter så serveras maten i restaurangen vid 19-tiden, vill man bowla kostar det 100kr/person.

Maten kommer att bestå av fläskfilé med potatisgratäng och svampsås buffé.
Maten kostar 220kr/person och då ingår EN dryckesbiljett, som du får byta in för en öl, cider eller ett glas vin. Sen får man kaffe på maten.

Efter klockan 20.00 öppnar vi dörrarna för övriga supportrar och då är det 100kr i entré.

Bowling + Mat 320kr/person

Mat 220kr/person

Bowling 100kr/person

Övriga efter 20.00 100kr/person

Vi kommer även någon gång under kvällen presentera Årets spelare framröstad av supportrarna. Sista dagen för röstning är 25 april.

Sista anmälningsdag för detta evenemang är måndag den 9 maj.
Anmäler sig gör man till Anna på 070 - 682 48 44.

 

Information inför stadsloppet

Lördagen den 21 maj är det dags för det årliga stadsloppet. I skrivande stund har Bollnäs Flames två killar som vill springa för oss, det är Fredrik Hansson och Lars Björklund (som även springer för Giffarna på en separat sponsorslista).

Om man vill vara med och springa eller sponsra de Fredrik och eller Lars, så kan man skicka iväg ett sms till Hanna på 073 - 841 76 71.
Skriv vem ni sponsrar och hur mycket per varv, och vill ni springa så skriver ni att ni är intresserad av att springa för Bollnäs Flames. Pengarna som springs in via Bollnäs Flames delas 50/50 med Bollnäs Bandy.

De som väljer att springa för Bollnäs Flames kommer att använda färdigt tryckta tröjor med logotyper från de företag som är medlemmar i 1995-klubben. Lars har sina egna sponsorer på sin tröja, men övriga kommer springa med Flames tröjor.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins