SLAGET OM HÄLSINGLAND!

Bollnäs GIF!

Nu är det allvar, slaget om Hälsingland ska avgöras. Vinna eller försvinna, det andra är otänkbart i både hjärta och själ. Men samtidigt när man ser de olika trupperna, Bollnäs ska vara det bättre och starkare laget.
Vi ska till Lidköping på torsdag, så är det bara. Ikväll får grabbarna ha inställningen att det här är en SM-final, det existerar inte någon mer match efter denna. 200%, blod, svett och tårar. Ikväll vill vi se hjärta och vilja!

 

Seger och kvittering i slutspelet

Kvartsfinal 2 och match i Edsbyn, en match Bollnäs var tvungen att vinna för att kunna se ett ljus i tunneln i denna kvartsfinalserie. En match som Bollnäs vann med råge både på och av planen. Av alla som spelades så var det i slaget om Hälsingland det var flest åskådare. Att vinna denna match var också lite extra skönt då, just den 23 februari, slog Edsbyn ut Bollnäs i 3:e raka kvartsfinalen 2013. Men nu var det Bollnässeger och kross över lillebror.

 

Kvartsfinal 2

Nu har vi slickat såren och grubblat över vad som gick snett i lördags, samt diskuterat fram och tillbaka om varför Myran inte fanns med i truppen under lördagens match. Nu å andra sidan har vi börjat peppa och tagga inför morgondagens drabbning. En match som är viktigare än många andra, så Giffarna behöver verkligen stödet nu. Så ni som ej åker med Flames, se till att ta bilen. Grabbarna behöver allt stöd de kan få, och vi vet vad de kan prestera.

 

Kvartsfinal och hälsingederby!

Igår blev det klart, Bollnäs tog sin 12e raka seger när man i sista matchen vann komfortabelt med 9-4 mot TB Västerås i ABB Arena. Bollnäs säsong som började knackigt och efter 11 matcher bara hade 5 vinster och lika många förluster. Men därefter hände något, när Bollnäs mötte Edsbyn hemma på Åsen, började allt flyta i rätt riktning och laget har ångat på som ett gammalt ånglok som ingen lyckats stoppa, mer än två kryss. Efter gårdagskvällens matcher, som förövrigt innehöll ett rekord på annat håll, stort grattis till Davva som satte målrekordet genom alla tider. Men efter matcherna skulle det väljas.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins