Resa till Sandviken onsdagen den 24/11

Onsdagen den 24:e är det dags för bortamatch mot SAIK.

Flames arrangerar resa till Göranssons Arena.

Pris: 120.-

Avresa 16.40 från "Bunkern".

Anmälan tas emot av Daniel Larsson på telefon 073-815 50 05 eller via e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

 

Inför Bollnäs - Boltic 21/11

Nu på söndag tar vi emot värmländska Botic hemma på "Åsen", efter 9 (!?!?) dagars uppehåll. Man kan ju fundera vad bandyförbundet tänkte när dom var rekordtidiga med säsongens spelschema.

Boltic som undertecknad inte vet speciellt mycket om förutom att dom har rutinerade Ola Fredricsson som tränare och vid sin sida Bollnäsbekantingen Rickard Timmerklev som gjorde 3 säsonger i den orangeblåa dressen (98/99, 99/00 och 00/01), har inte öppnat säsongen på bästa sätt, men har ändå fått med sig två pinnar från Haparanda så här långt.

Vi ses på söndag efter ett alldeles för långt uppehåll.

 

Pre-Game på Annandagen

Vi vet att det är lite tidigt att gå ut med detta erbjudande, men vi anser att vi vill nå ut till alla i god tid inför annandagen i år.

Bollnäs Flames kommer att samarbeta med Nattklubb Tranan även denna säsong efter förra säsongens succé.
Vi har förhandlat fram att man kan köpa öl av märket Spendrups och Norrlands Guld för 25 kr mot uppvisande av årets medlemskort under alla kvällar Tranan har öppet.

Bollnäs Flames har även diskuterat med Micke Lindblom på Tranan ang. Annandagsderbyt som i år spelas i Bollnäs och kommit fram till följande.

 

Inför Bollnäs - Haparanda fredag 12/11

På fredag tar Bollnäs emot Haparanda hemma på "Åsen".

Bollnäs Flames kommer att öppna lokalen kl 15.00 och dit är du välkommen om du är medlem och över 18 år. Det går bra att lösa medlemskap på plats i lokalen. Ni som har betalat medlemsavgiften redan och ännu inte fått era medlemskort kommer att få dom under veckan eventuellt i början på nästa vecka, detta då vi nyligen har fått i gång kontoret, så ha tålamod.

Speciellt för denna fredag är att vi får besök av någon ur tränartrion som kommer ner till "Bunkern" och berättar hur det ser ut i laget samt svarar på alla era frågor så gott denne kan. Tränaren kommer att komma strax efter klockan 18.00.

Buss går från "Bunkern" klockan kl 19.20 och kostar 25 kr enkel resa.
Observera att det är matchstart kl 20.00.

Vi kommer även att erbjuda våra medlemmar biljetter för 80 kr (ord. pris 120 kr). Begränsat antal och först till kvarn gäller. Inga reservationer tas emot.

Nu sjunger vi tills halsen slutar fungerar och visar vilka som är den bästa bandyklacken i Sverige. Kom ihåg att vi är den tolfte spelaren, så då ska vi fan bidra med det vi kan.

FULL FART FRAMÅT, HÅLL TÄTT BAKÅT!!!

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins