Hemmapremiären mot Sirius avklarad!

Fredagsmatchen startade redan i den nya Flames lokalen där glädjefyllda supportrar kom för att hänga och umgås innan matchstart. Det var otroligt mycket folk som kom till lokalen, det har aldrig varit så mycket folk i en Flameslokal som det var i fredags!

Väl på Sävstaås sprang alla som har något med Flames att göra runt om planen och dirigerade bengaler så som flaggor. Det var ju även invigning för Kosa mini world cup och de fick en ståtlig invigning och vårt älskade Bollnäs GIF fick en ståtlig entré.

Matchen var svängig och efter första halvlek trodde nog många att det var kört, men efter 90 minuters spel så visade det motsatsen. Bollnäs säkrade hemmapremiären!

Det var även ett otroligt tryck på läktaren. Vi i Flames hördes såklart högst på åsen och jag vill även ge ett stort + till hela publiken. Alla verkade följa med Flames i sångerna och klappandet. Vi har ju alla en sak gemensamt, vi alla hejar på Bollnäs GIF.

FORZA BOLLNÄS GIF

 

Bollnäs - Sirius

Ikväll är det dags för hemmapremiär mot Sirius. Bollnäs föll med flaggan i topp i sin premiär mot Villa/Lidköping medan Sirus vann mot Sandviken på ett regnigt Studenternas.

Det är laddat för en ljuvlig kväll på Åsen ikväll och intresset för hemmapremiären är mycket stort, detta i kombination med invigningen av Mini World Cup som spelas denna helg. Vädret ser ut att kunna bli perfekt framåt kvällen med eventuellt någon plusgrad.

Bollnäs Flames har officiell invigning i lokalen och dit är man välkommen om man är medlem och 18 år eller äldre. Det går givetvis att lösa medlemskap direkt i lokalen.

Vi slår upp portarna kl 15.00 och det går en buss i direkt anslutning med lokalen kl 19.15 (matchstart 20.00). Bussen kostar 25 kr enkel resa och går tillbaka till lokalen efter matchen.

I lokalen finns det halsdukar, träningsmatchtröjor och ett begränsat antal huvtröjor att köpa. Vi kommer även att sälja biljetter till matchen för 80 kr (ord. pris 120 kr) och där gäller först till kvarn, endast 30 biljetter och detta erbjudande gäller våra medlemmar.

Nu laddar vi om efter förlusten i onsdags och visar bortalaget att vi är Sveriges Bästa Bandyklack och bjuder upp våra orangeblåa krigare till "Dans På Sävstaås".

FORZA BOLLNÄS GIF

 

Bollnäs Flames attackerade efter förlusten i går kväll!

Här kommer en liten snabb redogörelse om gårdagens tragiska händelser. Bollnäs GIF förlorade som sagt matchen, men det ska tilläggas att det var med flaggan i topp. Bollnäs Flames åkte med en buss ner till Lidköping redan klockan 11.00, stämningen på bussen var på topp och dom långa milen kändes knappt av. På läktaren körde Flames sitt race till 110% och ägde vid flera tillfällen Sparbanken Arena. Perfekt organisation av arrangören, vi blev vänligt bemött och omhändertagen av publikvärdar och ordningsvakter, likaså när vi ska lämna arenan. Men sen tog den trevliga stämningen som vi jobbat upp under resans gång slut.

 

Välkommen till Flames nya hemsida

Bollnäs Flames har fått hjälp av Tommy Larsson med att designa en ny hemsida, Flames enda krav var ett användarvänligt gränssnitt och en öppen gästbok resten har Tommy kommit med idéer om. Vi i Flames är väldigt tacksamma för allt arbete Tommy har lagt ner på sidan. Ett stort tack till dig.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins