Bollnäs Flames attackerade efter förlusten i går kväll!

Här kommer en liten snabb redogörelse om gårdagens tragiska händelser. Bollnäs GIF förlorade som sagt matchen, men det ska tilläggas att det var med flaggan i topp. Bollnäs Flames åkte med en buss ner till Lidköping redan klockan 11.00, stämningen på bussen var på topp och dom långa milen kändes knappt av. På läktaren körde Flames sitt race till 110% och ägde vid flera tillfällen Sparbanken Arena. Perfekt organisation av arrangören, vi blev vänligt bemött och omhändertagen av publikvärdar och ordningsvakter, likaså när vi ska lämna arenan. Men sen tog den trevliga stämningen som vi jobbat upp under resans gång slut.

 

Välkommen till Flames nya hemsida

Bollnäs Flames har fått hjälp av Tommy Larsson med att designa en ny hemsida, Flames enda krav var ett användarvänligt gränssnitt och en öppen gästbok resten har Tommy kommit med idéer om. Vi i Flames är väldigt tacksamma för allt arbete Tommy har lagt ner på sidan. Ett stort tack till dig.

 

Seriepremiär mot Villa/Lidköping, GRATIS bussresa!

Onsdagen den 27:e oktober är det dax för elitseriepremiär borta mot storsatsande Villa/Lidköping. Flames kommer självklart att arrangera en resa till Sparbanken Lidköping Arena.

Eftersom några tappra själar har jobbat med/åt Flames i sommar och efter samarbete med Peter Svensk på Hällbo Buss AB så kommer denna buss att vara gratis.

Bussen kommer att avgå från Flameslokalen kl 11.00 och vi kommer att ta ett matbreak någonstans på halva vägen. Inträde kommer att vara halva priset.

Anmälan tas emot av Daniel Larsson på telefon 073-815 50 05 eller via e-mail Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen .

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins