Semifinal resa

Just nu håller vi i Flames på att ta emot anmälningar för att få iväg en bussresa ner till Lidköping till semifinal 3 onsdagen den 9/3. Efter en relativ tuff kvartsfinal mot lillebror väntar en garanterat tuffare motståndare. Visserligen med en helt annan typ av spelstil än byn. Då Villa som under serien var det tätaste laget med fyra mindre insläppta mål än Bollnäs, så är lagen väldigt lika.

 

Byn ut, Bollnäs till semi... Bäst i hälsingland!

Slaget är vunnet!

Slaget vanns och kriga fick Bollnäs göra ända in i sista sekunden, men det var inte förrän Oskar Olsson satte 4-2 efter en fin passning av Jocke Svensk. Sen visade Edsbyn sitt rätta jag i sin kaotiska förtvivlan. Var heller inte förrän då, som denna kvartsfinalserie kändes mer som ett derby än en helt vanlig kvartsfinal.

 

SLAGET OM HÄLSINGLAND!

Bollnäs GIF!

Nu är det allvar, slaget om Hälsingland ska avgöras. Vinna eller försvinna, det andra är otänkbart i både hjärta och själ. Men samtidigt när man ser de olika trupperna, Bollnäs ska vara det bättre och starkare laget.
Vi ska till Lidköping på torsdag, så är det bara. Ikväll får grabbarna ha inställningen att det här är en SM-final, det existerar inte någon mer match efter denna. 200%, blod, svett och tårar. Ikväll vill vi se hjärta och vilja!

 

Seger och kvittering i slutspelet

Kvartsfinal 2 och match i Edsbyn, en match Bollnäs var tvungen att vinna för att kunna se ett ljus i tunneln i denna kvartsfinalserie. En match som Bollnäs vann med råge både på och av planen. Av alla som spelades så var det i slaget om Hälsingland det var flest åskådare. Att vinna denna match var också lite extra skönt då, just den 23 februari, slog Edsbyn ut Bollnäs i 3:e raka kvartsfinalen 2013. Men nu var det Bollnässeger och kross över lillebror.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins