Ny info gällande annandagen!

På grund av att Vinterstudion kommer sända matchen från bandyladan i Edsbyn så har även matchentiden ändrats. Matchen startar redan klockan 12.45 vilket har gjort att även vi har blivit tvungna att ändra om i våra planeringar.

 

Annandagen 2015!

Det börjar nu bli dags för annandagsderby, stämningen, atmosfären och känslorna kring annandagsderbyt här i Hälsingland är något utöver det vanliga i bandysverige. Så vi hoppas att alla i Bollnäs och de hemvändande utflyttade kommer och taggar till inför denna drabbning som utspelar sig den 26 december. Ett datum som är det heligaste vi har på hela året, ett datum som man längtar efter och snabbt ringar in när den nya kalendern satts upp på väggen.

 

GAMEDAY med det stora G!

I morgon är det nu dags, dagen vi alla har längtat efter i ett par veckors tid. Isen ligger blank och klar, skridskorna slipade, lokalen är iordningställd och humöret på topp. Premiären för Elitserien 15/16 är kommen, klockan 18.58 ungefär börjar de igenkännande klockorna ringa på Sävstaås och Bollnäs Flames hörs genom kvällskylan.

 

Samtal med Bollnäs Bandys vice ordförande

Vi i Flames ville känna av pulsen hos klubben och valde ut vice ordförande Marcus Sandberg som säsongens första person att intervjua. Anders ringde upp Marcus på torsdags eftermiddagen då han satt i bilen på väg upp till Sundsvall för arbete. Det var en peppad men samtidigt lugn vice ordförande såhär dagen innan premiären.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins