Sista dygnet för beställning av "Flameströjan"!

Nu går vi in på sista dygnet för att kunna boka årets "Flameströja", i morgon kl 15.00 stänger vi bokningarna och börjar räkna ihop allt samt meddelar er som beställt via SMS om betalningssätt. Vill man kan man redan nu betala via "Swish" till nummer 123 378 23 07. Priset är 500:- per tröja.

Alla som har beställt ska ha fått en bekräftelse på sin beställning antingen via SMS eller e-mail. Ni som ringt in era beställningar behöver ingen men ni kommer att få SMS om betalningssätt ni också efter klockan 15.00 imorgon. Har ni mot all förmodan inte fått svar på ert SMS eller e-mail så är det viktigt att ni kontaktar oss igen tills ni får en bekräftelse.

Beställ er tröja nu innan det är försent. Mer info i artikeln nedanför.

 

Nya Flameströjan! (OBS! UPPDATERAD 2017-09-26)

Förboka Bollnäs Flames nya tröja! Styrelsen i Flames har designat en ny tröja till kommande säsong, vi tar emot förbeställningar på den från och med idag, vi behöver 30 bokningar för att skicka en beställning. För att beställa skickar men ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen med namn, telefonnummer, antal tröjor man vill förboka och storlek (se storlekar nedan), det går även att ringa eller skicka sin beställning via SMS till Piero Eriksson på telefon 073-511 31 34. När vi har kommit upp i 30 tröjor eller mer så får man ett sms om hur betalning sker.
Priset på tröjan är 500 kr och leveranstid ca 3 veckor.
Storlekar:
Herr:
S, M, L, XL, 2XL, 3XL och 4XL
 

Resa till World Cup 2017

Efter en mjukstart med träningsmatch mot UNIK, DM-matcher mot Broberg och Edsbyn och i helgen som kommer träningsmatch mot Hammarby så väntar nu Svenska Cupen och World Cup, dessa cuper anses vara startskottet på säsongen för många.

Bollnäs Flames kommer att ordna med en buss till World Cup i Sandviken och matchen mot Broberg den 13:e oktober. Vi har förhandlat med arrangören i och med att vi åker enkom på en match under turneringen och fått ner priset till 100 kr/person. Tack vare våra grymma privata resesponsorer så har vi även fått ner priset till 100 kr/person för bussen.

 

Bollnäs Flames årsmöte 2017

Bollnäs Flames hade årsmöte den 22/8 där det redovisades verksamhetsberättelse, ekonomiskt läge och kommande säsongs uppbyggnad av styrelse m.m.

Det var en hektisk säsong med många fina minnen, bra aktivitet i slutspelet bland annat både på hemmaplan och bortaplan. Tack vare givmilda supportrar och företag (resesponsorer) och en drivande Andreas Sonefors så blev bland annat resorna till Lidköping under semifinalerna väldigt billiga och vi hoppas på fortsatt samarbete med er under kommande säsong. Mer info om hur man kan bidra till detta kommer senare.

Vi visade på bra siffror genom säsongen och kunde överleva sommarens utgifter mycket tack vare de tappra själar som hjälpte till att jobba under sommarens "Diggiloo".

Under mötet meddelade Anders Lindberg, Christoffer Bergström, Fredrik Lindström och Andreas Sonefors att dom kliver åt sidan inför kommande säsong. Vi vill tacka dessa för en stark insats under säsongen och hela vägen till Tele2 Arena.

Det beslutades även fram nya ledamöter till kommande säsongs styrelse där följande personer kommer att ingå:

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins