Boka din buss till SM-Finalen. VIKTIG INFORMATION!!!

Från och med nu kan man boka sin plats med Flames bussar, det är extra viktigt att ni läser informationen här nedan för att vi ska slippa komplikationer.


Det finns 3 st telefonnummer att ringa eller SMS:a här nedan för att boka sig, när man bokar sig får man ett nummer på den buss man blivit tilldelad, det numret kommer man ihåg på avresedagen och letar upp sin buss som kommer att vara märkt med det bussnummer du har blivit tilldelad. Om man bokar sig via SMS får man ett bekräftelsemeddelande på sin bokning. KOM IHÅG att det kan ta tid för våra ansvariga att svara på SMS:et då det kommer vara många som vill boka samtidigt så ha tålamod tills din bekräftelse kommer. Skicka alltså INTE till nåt av de andra numren med risken för dubbelbokningar.

Får man inget svar när man ringer det första numret så är den personen upptagen och det går med all fördel att prova ringa nästa nummer här nedan för att boka sig. (dock inte när man SMS:ar som vi förtydligade här ovan).

Bussarna kommer att gå från Bollnäs tåg- och busstation nere på stan, samtliga bussar har en eller två "bussvärdar" som hjälper er på plats och bockar av er när ni kommer till och kliver på den buss ni blivit tilldelad i bokningen. Samtliga bussar har även tillgång till toalett och 2 korta stopp kommer att ske efter vägen på chaufförernas önskan.

  • Vi har preliminärbokat 15 bussar.
  • Bussen kostar 350:- och betalas på bussen efter avfärd. (Det går utmärkt att betala med swish på bussarna)
  • Anmälan är bindande
  • Avgången sker klockan 09.00 på lördag morgon den 25:e mars (var där i tid ca 08.15 så vi verkligen kommer iväg enligt utsatt tid).

 

Bokningarna sker till:

  • Gunilla "Mamma G" Eriksson på telefon 070-327 03 96

 

Nu fyller vi bussarna till bredden och intar Tele2 Arena med storm för vi ska spela SM-FINAL!!!

 

UPPDATERAD! Inför SM-finalen 2017. VIKTIG INFORMATION!

Då var det klart, Bollnäs Bandy går som första lag vidare till SM-final efter att ha slagit ut förhandstippade favoriterna Villa/Lidköping med 3-0 i matcher.

Bollnäs Flames kommer självklart att arrangera bussar till Tele 2. Vi kommer att gå ut med hur man går tillväga för att boka sin plats på torsdag förmiddag.

Kom ihåg att boka era finalbiljetter då Flames inte kommer att bli tilldelade några biljetter som tidigare finalår. Bollnäs-klacken har norra ståplatsen A134-A138 dom biljetterna kommer släppas kl 12:00 den 15 mars.

Boka era biljetter via länken nedan:

http://www.svenskbandy.se/BANDYFINALEN/NYHETER/

 

 

MOT TELE 2!!!

 

Semifinal 2

I morgon klockan 20.00 är det dags igen, match två i denna semifinalserie mot Villa Lidköping. Vi kommer slå upp portarna för uppvärmning redan klockan 13.30, så då är man välkommen ner. Är man inte medlem och nyfiken på hur gemenskapen är hos oss är man välkommen att titta ner, vill man sen återkomma. Då får man bli medlem i Sveriges bästa bandy supporterklubb.

Som sagt så öppnar vi klockan 13.30 i morgon och börjar ladda upp inför matchen och vid 18.15 så får vi besök från Bollnäs Bandy, då får vi lite info gällande matchen och ställa lite frågor.

Vi kommer ha ett antal matchbiljetter för försäljning á 80 kr st, men även 30 st som vi delar ut gratis till de som kommer och verkligen stannar och umgås med oss i lokalen och sedan åker med bussen upp på Sävstaås. Som avgår 19.15 från lokalen och kostar 80 kr tur och retur.

 

VI SKA BARA FRAMÅT, MOT TELE2!

 

Klart med semifinalresa 8/3

Då är det klart att det kommer att rulla en buss till Lidköping på onsdag, det finns fortfarande platser kvar. Så det är bara att fortsätta sig att boka så länge det inte är fullt. När bussen är full, går det givetvis att sätta upp sig på kölista ifall det blir något avhopp.

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins