Flames går på grönbete!

På onsdag tar Bollnäs GIF Fotboll emot allsvenska IFK Norrköping i Svenska Cupen. Bollnäs Flames planerar att gästspela på läktaren för att stötta grabbarna, vi hoppas såklart på storpublik och om intresse finns så finns möjlighet att hålla lokalen öppen före matchen. Mer information om det kommer senare isåfall.

Vi ses väl på onsdag?

PS. Bollnäs tar emot Piteå idag klockan 13.00 på Sävstaås, en tuff match så åk upp och stötta grabbarna (50:- inträde) DS.

 

Dagen efter Flamesfesten!

Vi vill tacka alla spelare och supportrar som närvarade och gjorde gårdagens Flamesfest till en fantastisk kväll, vill även tacka Svante för den väldigt goda maten. Sen vill jag personligen tacka mina duktiga medarbetare som ordnat och fixat inför årets Flamesfest, den kunde nog inte ha blivit mer lyckad än den var. Stort tack till allihopa.

Sen under kvällen efter vi hade ätit så delades det ut ett gäng fina priser till både spelare och supportrar.
Vinnarna är:

Årets spelare: Patrik Nilsson
Årets målskytt: Patrik Nilsson
Årets poängkung: Patrik Nilsson
Årets framspelare: Per Hellmyrs
Årets genombrott: Patrik Aihonen
Årets buse: Jens Wiik
Årets buse: Pär Törnberg
Årets fairplayspelare: Patrik Nilsson
Årets junior: Caspher Ekström
Årets bortaresenär: Gunilla "Mamma G" Eriksson
Årets utstyrsel: Johan Medvik

Nu närmast är det stadsloppet som äger rum kommande lördag, den 20 maj, vi har två killar som springer för Bollnäs Flames. Det är Lars Björklund och Chrille Bergström, vill man sponsra dessa två så mailar man namn, adress, telefonnr, vem ni sponsrar och vilken summa till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen

Efter det så kommer även under sommaren årets årsmöte, och redan nu kan man höra av sig till Chrille Bergström 070-3426707 eller till Anders Lindberg 070-2314273 om man är intresserad av att vara med i styrelsen för Bollnäs Flames kommande säsong.

BOLLNÄS GIF ÄR DE BÄSTA!

 

Boka din buss till SM-Finalen. VIKTIG INFORMATION!!!

Från och med nu kan man boka sin plats med Flames bussar, det är extra viktigt att ni läser informationen här nedan för att vi ska slippa komplikationer.


Det finns 3 st telefonnummer att ringa eller SMS:a här nedan för att boka sig, när man bokar sig får man ett nummer på den buss man blivit tilldelad, det numret kommer man ihåg på avresedagen och letar upp sin buss som kommer att vara märkt med det bussnummer du har blivit tilldelad. Om man bokar sig via SMS får man ett bekräftelsemeddelande på sin bokning. KOM IHÅG att det kan ta tid för våra ansvariga att svara på SMS:et då det kommer vara många som vill boka samtidigt så ha tålamod tills din bekräftelse kommer. Skicka alltså INTE till nåt av de andra numren med risken för dubbelbokningar.

Får man inget svar när man ringer det första numret så är den personen upptagen och det går med all fördel att prova ringa nästa nummer här nedan för att boka sig. (dock inte när man SMS:ar som vi förtydligade här ovan).

Bussarna kommer att gå från Bollnäs tåg- och busstation nere på stan, samtliga bussar har en eller två "bussvärdar" som hjälper er på plats och bockar av er när ni kommer till och kliver på den buss ni blivit tilldelad i bokningen. Samtliga bussar har även tillgång till toalett och 2 korta stopp kommer att ske efter vägen på chaufförernas önskan.

  • Vi har preliminärbokat 15 bussar.
  • Bussen kostar 350:- och betalas på bussen efter avfärd. (Det går utmärkt att betala med swish på bussarna)
  • Anmälan är bindande
  • Avgången sker klockan 09.00 på lördag morgon den 25:e mars (var där i tid ca 08.15 så vi verkligen kommer iväg enligt utsatt tid).

 

Bokningarna sker till:

  • Gunilla "Mamma G" Eriksson på telefon 070-327 03 96

 

Nu fyller vi bussarna till bredden och intar Tele2 Arena med storm för vi ska spela SM-FINAL!!!

 

UPPDATERAD! Inför SM-finalen 2017. VIKTIG INFORMATION!

Då var det klart, Bollnäs Bandy går som första lag vidare till SM-final efter att ha slagit ut förhandstippade favoriterna Villa/Lidköping med 3-0 i matcher.

Bollnäs Flames kommer självklart att arrangera bussar till Tele 2. Vi kommer att gå ut med hur man går tillväga för att boka sin plats på torsdag förmiddag.

Kom ihåg att boka era finalbiljetter då Flames inte kommer att bli tilldelade några biljetter som tidigare finalår. Bollnäs-klacken har norra ståplatsen A134-A138 dom biljetterna kommer släppas kl 12:00 den 15 mars.

Boka era biljetter via länken nedan:

http://www.svenskbandy.se/BANDYFINALEN/NYHETER/

 

 

MOT TELE 2!!!

 

10 senaste nyheterna

Mest lästa nyheterna

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins