Flames ställer in bussresan till Edsbyn (Läs mer)

Vi är nu inne på tredje säsongen där elitserieklubbarna gemensamt kommit överens om att när supporterklubbarna arrangerar bussresor till sina bortamatcher (bortsett annandagsmatcherna) så ska entrépriset för bortasupportrarna halveras dels för att locka mer folk men framförallt för att få mer stämning på läktaren, detta gäller uppenbarligen inte Edsbyn som redan första säsongen när detta gällde nekade Bollnäs Flames denna förmån. Detta gäller även denna säsong har vi fått erfara. Då vi redan gått ut med att det är halva priset på entrén och många nu fått reda på att Flames arrangerade bussresa inte kommer att få halva priset så har många valt att hoppa av resan i ren protest mot Edsbyns agerande.

Undertecknad har haft en lång debatt om detta med Edsbyns matcharrangör Stefan Karlsson på telefon under dagen utan några som helst resultat, han förnekar att ett beslut på detta erbjudande har ägt rum mellan klubbarna, det tycker vi i Bollnäs Flames är aningen konstigt då vi aldrig har haft några som helst problem någon annanstans gällande detta, vare sig det varit i Villa/Lidköping, Broberg/Söderhamn, Sirius/Uppsala, Hammarby/Stockholm eller Katrineholm (förra året).

Nu när det blev så här så kommer Bollnäs Flames istället  att visa matchen på storbild i Flameslokalen. Dit är alla medlemmar över 18 år välkomna för att följa del 2/2 i "Slaget om Hälsingland".  Lokalen kommer att öppna klockan 13.00 och matchstart är 15.45.

Välkomna!!!

 
Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins