"Vill ni ha hackad gurka till korven?“

Ikväll gästar Västerås SK Sävstaås Arena, rykten säger att även en busslast supportrar lämnar Mälarens norra strand för ett besök i sköna Hälsingland. Vårt mål under matchen är ju givetvis att vi inte ska märka av den skaran supportrar och sjunga ut dom hela vägen tillbaka till Västerås!

De orangeblåa har nu haft en veckas ledighet från matchande och kommer gå ut på isen fräscha och superladdade inför kvällens batalj.  De grönvita ska vara riktigt bra för att ha en chans hemma i vår borg.

Bollnäs Flames uppmanar alla att komma till "Åsen" ta med släkt och vänner, ställ er med oss i klacken och skapa en fantastisk atmosfär åt våra krigare på isen. Blodet ska frysa på Västeråsarna när dom kliver in på planen på grund av det understöd vi ska ge våra spelare!

 

Vi vill även skicka en hälsning från #20 Christian Mickelsson "Bjuder ni upp till dans ikväll Flames? Jag hoppas och tror att ALLA kommer upp och stöttar oss ikväll! Är alla lika taggade som oss så blir det en underbar fredag på" Åsen". NU JÄVLAR KÖR VI! " under vår konversation meddelar även Christian att han precis fått besked om att handbromsen är ur funktion inför kvällens möte ;-)

 

Lokalen kommer att öppna redan klockan 14.00 idag och där kan man som medlem köpa våra klackbiljetter till det smått fantastiska priset 80:- (förutsatt att man står i klacksektionen) buss går från Flameslokalen 18.15 och kostar 40:- enkel resa.

Till slut vill vi gratulera Andreas Westh, Ville Aaltonen, Per Hellmyrs, Daniel Berlin, Samuli Helavuori och Patrik Nilsson till deras chanser att representera sina respektive landslag Sverige och Finland stort lycka till!

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins