Seriens sista match

På fredag är det äntligen match på vårt kära Sävstaås igen, sista matchen innan slutspelet drar igång. Vårt stöd på läktaren är nu ytterst viktig så nu vill vi se en rejäl sammansvetsning och drag på läktaren. Vetlanda står för motståndet som vi alla säkert har koll på, Vetlanda har absolut inget att spela för. De slipper kval men kommer inte spela slutspel. Men får vår del är det kamp om tredjeplaceringen, vilken jag hoppas att grabbarna har som mål.

 

Sandviken som vi slås med om tredje platsen möter Västerås i ABB Arena, ett lag och arena som kanske även kan finnas med som alternativ i omklädningsrummets diskussion om kvartsfinal motståndare. Sett till årets prestation mot VSK så har vi två vunna, 2-4 och 2-0. Men samtidigt vet vi att VSK är ett lurigt lag och har en målvakt utan dess like.

Men innan vi kommer dit så står alltså Vetlanda som motståndare och vi behövs nu verkligen, allihopa. Vi måste ge med vårt hjärta för att stärka grabbarna så de ska ge av sitt hjärta. Allt handlar om att ge och ta, sett till hela säsongen så har de gjort en bra säsong även om man varit missnöjd över vissa resultat nu såhär efter annandagen och framåt. Som det ser ut just för skrivande stund kommer Bella att vara tillbaka på isen, däremot ett större frågetecken gällande Mickel, som vi hoppas ska krya på sig.

Flameslokalen kommer att hållas öppen som vanligt. vi kommer att öppna klockan 12.00, så då är man välkommen ner till oss för att ladda upp tillsammans. Sedan så åker vi med bussen som går ca 18.15.

 

FÖR VI ÄR BOLLNÄS OCH ÅSEN ÄR VÅRT HEM!

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins