Kvittering och ny resa till Zinken

Kvittering i stabil och väl genomförd andra match i kvartsfinalserien. Jämfört med matchen i torsdags var matchen igår som dag och natt. Det var fart på skridskorna, det fanns vilja. Ja det mesta såg att stämma, jämfört med ett nästan stillastående lag i torsdags på Sävstaås. Men med gårdagens kvittering i matcher så blickar vi nu framåt, i morgon spelas en ny match hemma på Sävstaås, då hoppas jag att det kan komma lite fler än vad som kom i torsdags. Sen på torsdag är det ny bortamatch på Zinken och bussen håller på att fyllas.

 

Som sagt på torsdag blir det en fjärde match i denna kvartsfinalserie mot Hammarby på Zinken, ett Zinken som sken i orange och blåa färger igår. Laget på isen ägde planen och Bollnäs Flames dominerade på läktaren. I tv-rutan hördes Flames starkast genom hela matchen, så det ska vi väl åstadkomma igen på torsdag?

Så till er som ännu inte har bokat sig, gör det nu. Det finns ett litet antal platser kvar och först till kvarn är det som gäller. Sen även om vi skriver ut på Facebook att det är fullt så kan man fortsätta boka sig för att ställa sig på kö, ifall någon skulle avboka sig.

Så på torsdag avgår alltså bussen 15.00 från Flameslokalen och priset för resan är 150 kronor och då ingår entré på Zinkensdamm.
Bokar er gör ni enklast genom att skicka ett sms till Anna på 070 - 682 48 44 och under vardagar fram till och med klockan 16.00 kan hon enbart ta emot sms p.g.a. arbete. När er bokning är mottagen får ni ett bekräftelse sms.

Väl mött alla Bollnäs supportrar i morgon måndag på Sävstaås IP då vi hoppas att Bollnäs Bandy kan ta ny seger och ta ett steg närmre semifinal.

 

ORANGE OCH BLÅ, INUTI OCH UTANPÅ!

foto: Romus Ramström 20170225

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins