Boka din buss till SM-Finalen. VIKTIG INFORMATION!!!

Från och med nu kan man boka sin plats med Flames bussar, det är extra viktigt att ni läser informationen här nedan för att vi ska slippa komplikationer.


Det finns 3 st telefonnummer att ringa eller SMS:a här nedan för att boka sig, när man bokar sig får man ett nummer på den buss man blivit tilldelad, det numret kommer man ihåg på avresedagen och letar upp sin buss som kommer att vara märkt med det bussnummer du har blivit tilldelad. Om man bokar sig via SMS får man ett bekräftelsemeddelande på sin bokning. KOM IHÅG att det kan ta tid för våra ansvariga att svara på SMS:et då det kommer vara många som vill boka samtidigt så ha tålamod tills din bekräftelse kommer. Skicka alltså INTE till nåt av de andra numren med risken för dubbelbokningar.

Får man inget svar när man ringer det första numret så är den personen upptagen och det går med all fördel att prova ringa nästa nummer här nedan för att boka sig. (dock inte när man SMS:ar som vi förtydligade här ovan).

Bussarna kommer att gå från Bollnäs tåg- och busstation nere på stan, samtliga bussar har en eller två "bussvärdar" som hjälper er på plats och bockar av er när ni kommer till och kliver på den buss ni blivit tilldelad i bokningen. Samtliga bussar har även tillgång till toalett och 2 korta stopp kommer att ske efter vägen på chaufförernas önskan.

  • Vi har preliminärbokat 15 bussar.
  • Bussen kostar 350:- och betalas på bussen efter avfärd. (Det går utmärkt att betala med swish på bussarna)
  • Anmälan är bindande
  • Avgången sker klockan 09.00 på lördag morgon den 25:e mars (var där i tid ca 08.15 så vi verkligen kommer iväg enligt utsatt tid).

 

Bokningarna sker till:

  • Gunilla "Mamma G" Eriksson på telefon 070-327 03 96

 

Nu fyller vi bussarna till bredden och intar Tele2 Arena med storm för vi ska spela SM-FINAL!!!

 

 

 

 

Kommentarer 

 
#2 Lindpan 2017-03-16 21:38
 
Inget medlemskrav för att åka med på resan
 
 
#1 Martin 2017-03-16 10:30
 
Gäller medlemskrav för att få boka plats på buss?
 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins