Bollnäs Flames årsmöte 2017

Bollnäs Flames hade årsmöte den 22/8 där det redovisades verksamhetsberättelse, ekonomiskt läge och kommande säsongs uppbyggnad av styrelse m.m.

Det var en hektisk säsong med många fina minnen, bra aktivitet i slutspelet bland annat både på hemmaplan och bortaplan. Tack vare givmilda supportrar och företag (resesponsorer) och en drivande Andreas Sonefors så blev bland annat resorna till Lidköping under semifinalerna väldigt billiga och vi hoppas på fortsatt samarbete med er under kommande säsong. Mer info om hur man kan bidra till detta kommer senare.

Vi visade på bra siffror genom säsongen och kunde överleva sommarens utgifter mycket tack vare de tappra själar som hjälpte till att jobba under sommarens "Diggiloo".

Under mötet meddelade Anders Lindberg, Christoffer Bergström, Fredrik Lindström och Andreas Sonefors att dom kliver åt sidan inför kommande säsong. Vi vill tacka dessa för en stark insats under säsongen och hela vägen till Tele2 Arena.

Det beslutades även fram nya ledamöter till kommande säsongs styrelse där följande personer kommer att ingå:
Robert Wikstrand: (Ordförande) En kille som varit med i gamet länge, pålitlig och brinner för Bollnäs Bandy. Robert är drivande och kommer tillsammans med övriga i styrelsen bidra med en stabil stomme.

Hanna Östh: (Kassör) Välkänt ansikte i såväl lokalen som i media under vårens förberedelser inför finalen. Hon har många bollar i luften då Hanna även tagit över efter Inge Näslund som general för Bollnäs Stadslopp.

Anna Andersson: (Reseansvarig) Bestämd tjej som organiserat resor över hela det svenska riket ett par år nu. Hon är pålitlig, organiserad och kommer att bidra med sin kunskap från övriga år.

Piero Eriksson: (Reseansvarig) Rutinerad kille som fungerade som bollplank förra säsongen och som ska hjälpa till att få en stark ryggrad i föreningen. Ska avlasta Anna med resorna denna säsong.

Gunilla "Mamma G" Eriksson: (Medlemsansvarig) Nytt ansikte i styrelsen men knappast på läktaren, är på nästan alla hemmamatcher och blev utsedd till "Årets Bortaresenär" av Bollnäs Flames styrelse 16/17.

Hampus Blomqvist: (Ledamot) Även han ett välkänt ansikte i Flames, har suttit på tunga poster som ordförande och medlemsansvarig bland annat.

Marcus Olsson: (Ledamot) Trogen supporter som inte säger mer än vad han behöver, pålitlig och är inte rädd för att ta egna beslut, har varit väldigt hjälpsam vid sidan av styrelsen så det var på tiden att han tog steget upp.

En stark grund till kommande säsong.

Vi letar hela tiden efter nya talanger till Bollnäs Flames styrelse och om du känner att du vill bidra och ta steget upp så var inte rädd för att fråga oss. Vi ser att du är 18 år eller äldre,hjälp oss på matcher och i lokalen och visa ditt engagemang under säsongen så känner du själv om detta är nåt för dig. Och som sagt fråga någon av oss som sitter i styrelsen så förklarar vi mer än gärna om vad som gäller för att hålla på med det roligaste vi vet, bandy, inramningar och supporta vårt älskade Bollnäs Bandy.

Nu tar vi sikte på en ny rolig säsong, mer information kommer fortlöpande.

"BOLLNÄS GIF ÄR DOM BÄSTA!"

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins