Resa till World Cup 2017

Efter en mjukstart med träningsmatch mot UNIK, DM-matcher mot Broberg och Edsbyn och i helgen som kommer träningsmatch mot Hammarby så väntar nu Svenska Cupen och World Cup, dessa cuper anses vara startskottet på säsongen för många.

Bollnäs Flames kommer att ordna med en buss till World Cup i Sandviken och matchen mot Broberg den 13:e oktober. Vi har förhandlat med arrangören i och med att vi åker enkom på en match under turneringen och fått ner priset till 100 kr/person. Tack vare våra grymma privata resesponsorer så har vi även fått ner priset till 100 kr/person för bussen.

Information:
Bollnäs - Broberg (World Cup i Sandviken)
Fredag den 13/10
Matchstart 22:15
Avresa 20:00 från Flameslokalen
Flameslokalen öppnar 16:00
Pris inkluderat buss och inträde 200 kr

Anmälan tas av Anna Andersson på telefon 070-682 48 44, pga jobb så är det bäst om man bokar via sms fram till klockan 16:00 men efter det går det bra att ringa och boka sig eller om man har några frågor.

Nu kickar vi igång säsongen på allvar och fyller bussen till Sandviken och ger grabbarna vårt stöd från läktaren. Vi fortsätter där vi slutade förra säsongen med ett enormt stöd från läktarhåll genom hela slutspelet, ett stöd som uppskattas väldigt högt hos spelarna.

FORZA BOLLNÄS!!!

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins