Nya Flameströjan! (OBS! UPPDATERAD 2017-09-26)

Förboka Bollnäs Flames nya tröja! Styrelsen i Flames har designat en ny tröja till kommande säsong, vi tar emot förbeställningar på den från och med idag, vi behöver 30 bokningar för att skicka en beställning. För att beställa skickar men ett mail till Den här e-postadressen är skyddad från spamrobotar. Du måste tillåta Javascript för att visa e-postadressen med namn, telefonnummer, antal tröjor man vill förboka och storlek (se storlekar nedan), det går även att ringa eller skicka sin beställning via SMS till Piero Eriksson på telefon 073-511 31 34. När vi har kommit upp i 30 tröjor eller mer så får man ett sms om hur betalning sker.
Priset på tröjan är 500 kr och leveranstid ca 3 veckor.
Storlekar:
Herr:
S, M, L, XL, 2XL, 3XL och 4XL Dam:
S, M, L, XL, 2XL
Barn:
104, 110, 116, 122, 128, 134, 140, 146, 152

Fyller vi beställningarna fort så borde vi hinna få dom till hemmapremiären. :D

UPPDATERING: Tröjbokningarna rasar in och igår kväll passerade vi gränsen för att en beställning skall kunna göras, efter ett beslut från styrelsen så kör vi bokningar fram till och med fredag klockan 15.00 så att så många som möjligt får chansen att boka sin tröja. Ni som har bokat er tröja redan kommer att få ett SMS om hur man går vidare med betalningen i samband med att tröjorna ska beställas.

Kom även ihåg att boka er till World Cup-matchen den 13:e oktober då Bollnäs möter Broberg i Sandviken, mer information om det i inlägget nedan.


 

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins