Hemmapremiär och Vetlanda på besök!!!

Efter en snöplig förlust i "smygpremiären" borta mot Västerås SK så väntar den "riktiga" premiären i morgon fredag mot Vetlanda BK hemma på anrika Sävstaås. Det "Giffarna" kan ta med sig från onsdagens bortamöte är som vanligt den tajta defensiven som återfinns även i årets upplaga av Bollnäs Bandy, pigga och hungriga unga spelare som slåss för sin plats i truppen och rutinen hos dom mer etablerade spelarna. Däremot finns det lite att jobba på fortfarande bland annat bättre fokus, mindre slarv och "onödiga" utvisningar i avgörande lägen. Små pusselbitar som ska komma på plats men sen ska nog dom tippade topplagen se upp, vi är nerskrivna av dom flesta vilket jag tror gynnar oss mer än motståndarna, att kunna slå underifrån är nåt vi är bra på och kommer att utnyttja.

Enligt rykten är alla friska och hela inför morgondagens möte utom Patrik Nilsson som är på väg tillbaka efter en kantig återhämtning/stabilisering från sin sjukdom med knäbekymmer och förkylning. Vetlanda är hoppfulla om att höftskadade Joakim Andersson kommer att vara spelklar inför fredagen och har annars inga skador såvitt jag vet.

Bollnäs Flames har kampanjat för att locka fler medlemmar under ett par veckor och många nya ansikten och namn har dykt upp bland medlemmarna vilket vi tycker är riktigt kul. Vi hoppas att många av er ansluter till "Flameslokalen" i morgon dit alla medlemmar är välkomna som är 18 år eller äldre. Det går givetvis att bli medlem i vår nu 22-åriga förening på plats i lokalen. Kom ner och hälsa på och se hur våran omgivning och uppladdning ser ut före match.

Hålltider:

16:00 Flameslokalen öppnar
18:15 Giffarnas bandybuss som går till Sävstaås stannar utanför lokalen.
19:00 Matchstart

Nu är det dags att tända till alla Flames bandysupportrar och övriga med såklart, det kommer att vara någon plusgrad och uppehåll på Sävstaås i morgon så det finns egentligen inga skäl att stanna hemma, slut upp med oss på lokalen och/eller på läktaren och heja fram förra årets SM-finalist mot nya segrar. Fredagskväll och dans på Sävstaås vill man inte missa. Ta med gubben, gumman, grabben, dottern, hunden, katten och mor- och farföräldrarna så visar vi våra orangeblåa krigare vårt stöd och smålänningarna hur jobbigt det är att spela på "Åsen" som motståndare.

"FÖR VI ÄR BOLLNÄS OCH ÅSEN ÄR VÅRT HEM!"

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins