Annandagsderbyt 2017!

Annandag jul är den riktiga julaftonen för oss bandysupportrar och i år spelar vi borta i Svenska Fönster Arena i Edsbyn. Flames ordnar såklart med uppladdning och resa till fiendelandet i väst som i folkmun även kallas "Mordor" efter J.R.R. Tolkiens "Sagan Om Ringen" -böcker.

I år kommer vi att ladda upp på Bollnässtugan där vi kommer erbjuda en grillbuffé för dom som vill äta. Vi har endast 80 matplatser så det är först till kvarn som gäller. Våra två bussar kommer att avgå från Max bussparkering alldeles bredvid Bollnässtugan och dom kommer att vara numrerade 1 och 2.

Dessa två paket kan vi erbjuda:

Paket 1: Mat (inkl. en dryck), buss och entré 225 kr (275 kr om du ej är medlem i Flames)
Paket 2: Buss och entré 100 kr (150 kr om du ej är medlem i Flames)

Våra hålltider för annandagen:

10:30 Bollnässtugan öppnar för våra matgäster
11:00-12:00 Maten serveras
12:00 Övriga resenärer är välkomna för att ladda upp
13:45 Avgång till Mordor (Edsbyn)

För att underlätta för oss så är det förskottsbetalning som gäller i år. Bokar sig gör man till Anna Andersson på telefonnummer 070-682 48 44, meddela vilket paket ni önskar och om ni är medlem eller inte. Efter det betalar man sin bokning via
"Swish": 123 378 23 07 eller via "Plusgiro" 603 26 94-9. Samtliga kommer att få en bekräftelse när er bokning är mottagen och reseansvarig noterat er betalning. Fram till klockan 16.00 är det SMS som gäller pga jobb efter det går det bra att ringa in sin bokning också. Senast den 22/12 vill vi ha in matbokningarna.

Nu fyller vi upp bussarna, åker till fiendeland och sjunger ut byborna i deras lilla luftslott (som vanligt när Flames kommer på besök) och hjälper grabbarna på isen till seger!

"TYSTARE KAN INGEN VARA, ÄN GUDS LILLA EDSBYSKARA"

 

 

Du saknar behörighet för att posta kommentarer.

Våra sponsorer
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Vi samarbetar med
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
Annons
casino online free spins